Хачу сказать допишу сьомую главу викладу весь первий том на рускому.
Повітряні Штормрайдери(ТОМ-1)
Розділ-3
Повітряні ролики
На ранок Андрій сівши читати книгу для чайників перечитав перших пару пунктів, відкинув книгу і пішов бродити по будинку.
Година була рання тому напевне брат ще спав. Хлопець спустився на перший поверх та пішов у пошуках кухні довго її не треба було шукати. Кухня була не мала але красива із червоного дуба, Андрій пройшовши сів собі скраю від стола та подумавши підійшов до холодильника, відкрив там їсти було багато чого, тому без вагань він витягнув йогурт. Він навіть не почув як на кухню ще хтось зайшов.
- Привіт ти молодший брат Володимира. - промовив хтось жіночим голосом.
Андрій розвернувся і побачив красиву дівчину вона була білявкою із довгим розпущеним волоссям.
- А ти хто ? - не знаючи що казати спитав Андрій.
- Я дівчина твого брата звати мене Катя але можна просто Ласкава.
- Я знаю ти хочеш спитати чому Ласкава ? Це моя кличка в командах рідко хто називає справжнє ім'я.
- В командах ?
- А ти ще навіть цього не знає ну тоді потім я тобі все розповім а зараз приготую їсти.
Вони разом поїли яєчню і Андрій рушив у свою кімнату.
Він був здивований що із ними живе така красива дівчина, та здивований чого брат не прийшов поїсти.
В кімнаті він все таки приміряв АТ, це він точно знав що так тепер називаються ці класні ролики із строєним мотором.
Йому підійшли так ніби вони були на нього.
Він хотів їх випробувати на дворі як раз погода була сонячна тому взявши він їх вискочив на двір.
Катя навіть не побачила як він вискочив на двір. Взувши їх Андрій стримав рівновагу, згадав що сильніше притискуєш ноги вони починають їхати, ще сильніше вони ще скоріше їхати.
Він притиснув сильніше ноги до землі АТ скоро зірвався і він рушив дорогою. Швидкість набиралася сама і досягла десь до тридцяти кілометрі в час.
Хлопець летів вулицями міста поки не виїхав на дорогу де машини і чуть не в летів у одну, машину він не міг зупинитися і прямо їхав в неї.
Тут він почув звук дзззззззз збоку від нього по великій перегородці тротуару від дороги їхав хлопець він повільно на АТ тримався на перегородці, заді коліс ішли іскри . Він підскочив метрі із три в гору і приземлився біля Андрія це все так відбувалося скоро і взявши під паху відскочив у сторону. Відірвавши хлопця від землі його колеса зупинилися. - Ти чого пацан хотів розбитися чи тобі жити надоїло.
Хлопець що спас Андрія виглядав мав довгу чорну футболку, і продерті штани, чорни рукавиці які придавили комфорт, був він старший на два роки від Андрія довгі чорні волосся які спадали на очі.
А саме головне що здивувало Андрія це на футболці надписано "GO" таке саме як і в брата.
- Я просто вчуся кататися.
- Не на таких вулицях, тут небезпечно вчитися, по перше ти хочеш стати штормрайдером це той хто катається на АТ, а по друге це територія команди "GO" і яка за те що катаються на їй території може надавати по грудям.
- А ти що не із цієї команди ?
- Із неї, і знаєш ти мені когось нагадуєш лице знайоме тому я не буду тебе чіпав, а просто на перший раз відпущу, але якщо ще раз побачу пиняй на себе вже підеш відлупцьований тому бери АТ в руки і йди читай книгу.
Незнайомий штормрайдер із команди "GO" розвернувся і як ракетою рушив між вулицями.
Нічого собі катання добре що я про брата не згадав а то би сказав що він тут розпускає ніби я слабак криюся за брата. Подумав собі хлопець тай пішов.
Прийшовши до будинку, а саме дивне це те що він скоро його знайшов він відчинив двері і хотів хутко проскочити в свою кімнату але не вдалося.
- Де це ти був молодший.
Брат побачив що він тримає в руках АТ і на його очах появилася злість але він просто спитав :
- Чого ти нікому не сказав що ідеш кататися ні мені ні Каті.
- Ти спав, а твоя дівчина була зайнята.
- Андрій ти перший день і вже катаєшся на ролика, ти знаєш що вони небезпечні і ти міг розбитися.
- Я просто хотів їх випробувати і вони мені сподобалися.
- Ти нікого із людей на таких роликах не бачив.
- Ну не бачив нікого. - збрехавши промовив Андрій.
- Добре можеш іти в свою кімнату а за АТ я ще з тобою поговорю.
Сівши в кімнаті він почав читати книгу йому треба було чим скоріше тим краще її прочитати і до вечора він її все-таки подолав.
[/b]